Salut, superbloggeri! Iată-ne ajunși la cea de-a patra provocare! Astăzi vă prezentăm Claret Credit, sponsor la prima participare în competiție. Inspirație și succes!
Titlul probei: Credit pentru dezvoltatorii imobiliari
Sponsorul probei: Claret Credit
Introducere:
Despre Claret Credit:
Claret Credit este un IFN (Instituție Financiară Nebancară) înființat în anul 2013, care oferă soluții eficiente, rapide și la îndemână pentru toți cei care se află într-o situație care necesită un împrumut. Lipsa banilor în astfel de momente poate fi o adevărată provocare, însă, cu ajutorul Claret Credit, poți obține suma de bani necesară într-un timp scurt și fără a fi nevoit să parcurgi procedurile pe care le cere o bancă. Consultanții financiari de la Claret îți vor oferi o ofertă în funcție de nevoile tale personale sau antreprenoriale.
Astfel, la Claret Credit poți să beneficiezi de:
Credite pentru persoane fizice:
- credite cu garanție imobiliară
- credit ipotecar
Credite pentru persoane juridice:
- credite pentru persoane juridice cu garanție imobiliară
- credit pentru proiecte imobiliare
La Claret Credit se pot obține sume semnificative de bani (credite aprobate pentru sume de până la 1-2 milioane de euro), dar și sume pentru nevoi mai reduse.
Indiferent dacă dorești să îți deschizi o afacere sau să ai casa visurilor tale, Claret Credit poate reprezenta o soluție rapidă de finanțare!
Enunțul probei:
Să ai propria afacere în lumea imobiliarelor poate fi riscant, greu și, de cele mai multe ori, nu putem avea certitudinea că ideea noastră va fi de succes. Oamenii vor să devină antreprenori imobiliari pentru a căpăta independență financiară prin obținerea unui profit, dar și pentru a clădi proiecte rezidențiale spre beneficiul și bucuria celor care au nevoie de locuințe sau de spații de birouri în această perioadă.
Pentru a avea propria afacere în domeniul imobiliarelor, antreprenorii au nevoie de un suport financiar solid pentru a face față diferitelor cheltuieli, precum achiziționarea de materiale de construcție, de echipamente tehnice, plata furnizorilor, plata angajaților. Uneori, creditul este necesar nu deschiderii afacerii, ci continuării ei. Un credit imobiliar de la Claret Credit poate reprezenta soluția pentru orice antreprenor imobiliar.
Vă invităm să prezentați într-un articol în ce mod un credit pentru antreprenori obținut de la o Instituție Financiar-Nebancară poate reprezenta soluția pentru a deschide sau continua o afacere în domeniul imobiliarelor. Cum ar putea un antreprenor în construcții investi suma de bani obținută de la Claret Credit? Ce ați construi cu un credit antreprenor dacă ați activa în domeniul imobiliarelor? Un complex rezidențial? Unul de birouri? Ați construi sau renova un hotel? Ați investi în achiziționarea unor locuințe pe care să le închiriați ulterior?
Toate întrebările și scenariile sunt orientative – sunteți cu siguranță mult mai creativi când vă lăsați imaginația să construiască proiecte în jurul vostru.
Surse de informare recomandate:
- https://claret.ro/
- https://claret.ro/credite-persoane-juridice-cu-garantie-imobiliara/
- https://claret.ro/credite-pentru-proiecte-imobiliare/
- https://claret.ro/credit-antreprenor/
- https://claret.ro/credit-cu-garantie-imobiliara/
- https://claret.ro/credit-ipotecar/
- https://claret.ro/blog/
Cerințe tehnice:
- Includeți minimum 3 dintre următoarele cuvinte cheie (obligatorii, la alegere): Claret Credit, credit antreprenor, credit pentru proiecte imobiliare, credit pentru proiecte rezidențiale, credit ipotecar imobiliar, credit IFN pentru construcții, credit cu ipotecă imobiliară, credit ipotecar persoane juridice. Sunt permise forme articulate, variațiuni singular-plural, elemente de legătură.
- Includeți în articol (do-follow) minimum 2 linkuri – maximum 3 linkuri, plasate pe cuvinte-cheie potrivite:
- https://claret.ro/ – folosiți cuvintele-cheie Claret Credit, credit IFN
- https://claret.ro/credite-pentru-proiecte-imobiliare/ – folosiți dintre cuvintele-cheie: credit proiecte imobiliare, credit imobiliar, credit dezvoltare imobiliară, credit pentru dezvoltatorii imobiliari, credit proiecte rezidențiale
- Al treilea link de pe site-ul Claret, la alegere, poate fi plasat pe orice ancoră (cuvânt cheie) considerați necesară pentru documentarea articolului.
- Nu sunt permise linkurile interne.
- Articolul să aibă minimum 500 de cuvinte și să fie scris într-un stil care se va adresa audienței formate din antreprenorii imobiliari, investitorii în rezidențial și construcții, dar mai ales cititorilor blogului vostru
- Vizualuri obligatorii – Folosiți imagini și/sau materiale video precum logo-ul Claret Credit, print screen-uri de pe site-ul oficial Claret Credit, imagini de pe conturile de social media Claret Credit, alte imagini relevante pentru domeniul construcțiilor.
Criterii și barem de jurizare:
- 10 puncte din oficiu;
- Respectarea temei și documentarea – 25 de puncte;
- Creativitatea, originalitatea și ingeniozitatea textului – 25 de puncte;
- Corectitudinea gramaticală, fluența, coerența – 15 puncte;
- Respectarea cerințelor tehnice – 15 puncte;
- Modul în care ați optimizat SEO articolul pentru cuvintele cheie cerute – 10 puncte.
Juriu: Valentina Velea – Claret Credit
Termen limită: luni, 14 martie 2022, inclusiv (până la ora 23:59)
Termen de jurizare: 21 martie 2022
Premii cash:
- Premiul I – 1000 lei
- Premiul II – 500 lei
- Premiul III – 200 lei
UPDATE: În urma jurizării, premiile mai sus menționate le revin următorilor concurenți:
- Mirela Marin – Claret credit – prietenul antreprenorilor (imobiliari) – 97 puncte
- Ana Maria Haller – Antreprenor în vreme de criză – 96 puncte
- Oana Lambrache – Jocul de strategie al antreprenoriatului – 95 puncte
Pentru a participa la această probă, vă rugăm:
1. Să redactați un articol pe tema enunțată mai sus și să-l publicați pe blogul cu care v-ați înscris în competiție. Înainte de a publica articolul pentru această probă, este necesar să fiți înscriși și acceptați drept participanți în competiție. Înscrierile continuă și pe durata SuperBlog, vă puteți alătura oricând. Atenție însă! Dacă doriți să participați la o probă al cărei termen-limită a expirat deja, se vor aplica penalizări pentru întârziere (detalii, în regulament);
2. Să menționați în articol că acesta a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022 (de exemplu, la finalul textului);
3. Să vă logați la contul personal din platforma de jurizare SuperBlog cu datele de acces stabilite la înscriere și să introduceți link-ul către articolul de pe blogul participant și textul articolului (copy-paste), la proba corespunzătoare. După înregistrarea articolelor în platformă, conținutul acestora nu poate fi modificat (exceptând corecturile de ortografie și/sau punctuație, care sunt permise). Încălcarea acestei reguli și/sau cazurile dovedite de plagiat atrag sancțiuni care pot duce până la eliminarea din competiție.
Pentru a ne fi tuturor mai ușor să urmărim informațiile legate de competiție, vă rugăm să comentați numai la subiect. Dacă aveți întrebări generale legate de SuperBlog, fără legătură cu această probă, vă rugăm să verificați pagina Întrebări și răspunsuri sau să ne contactați. Vă mulțumim!
UPDATE: Articolele înregistrate în platforma SuperBlog la această probă (în ordinea înscrierii):
Lasă un răspuns