Bun venit la a șasea provocare, superbloggeri! Astăzi vă invităm să descoperim împreună cum se pot face meditații și altfel, online 🙂
Titlul probei: Meditații online la matematică? Da, la Centrul Unirea!
Sponsorul probei: Centrul Educațional Unirea
Introducere:
Centrul educațional Unirea este prezent pe piața meditațiilor din România din 2010, prima locație deschisă fiind cea din București – Piața Unirii, de aici și numele. Ulterior, am deschis locații în orașele Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța. Pandemia însă ne-a făcut să ne mutăm toată activitatea în mediul online, ceea ce ne propunem să facem și în viitorul apropiat, noi imbratisand ideea de a furniza servicii educaționale online.
Ce ne diferențiază? Suntem un centru de meditații care oferă posibilitatea ca toate ședințele de meditații să fie înregistrate, astfel încât și cursanții noștri să poată revedea ședințele de pregătire ori de câte ori doresc. În același timp, oferă și părinților posibilitatea de a putea urmări și ei modul în care aceste ședințe de pregătire se desfășoară.
Atât elevii, cât și părinții câștigă mult timp, nemaifiind necesare deplasările. În plus, datorită meditațiilor online, nu mai contează distanțele: au acces la învățământ de calitate și copiii din orașe mai mici și zone rurale.
Profesorii de la Centrul Educațional Unirea sunt calificați, selectați tocmai datorită competențelor și experienței lor didactice. În cazul în care nu rezonează cu profesorul, elevul poate solicita oricând un alt cadru didactic.
Meditațiile (individuale sau în grupe mici, de maximum 5-6 elevi) se desfășoară într-un cadru organizat, fiscalizat, pe bază de contract și după un program prestabilit, agreat de comun acord cu părinții și copiii (în funcție și de vacanțele în familie sau alte evenimente).
An de an, Centrul Educațional Unirea desfășoară și proiecte în mediul online, prin care oferim sprijinul nostru, al colectivului de profesori, celor care susțin examenele naționale: Evaluare Națională, Bacalaureat. Dintre proiectele noastre amintim: Bacul lui Andrei (un proiect în care toate ședințele de pregătire pentru „bac” ale elevului Andrei au fost transmise LIVE și astfel am oferit informații gratuite tuturor celor interesați.)
Un alt proiect în plină desfășurare este grupul de suport gratuit de Facebook Bacalaureat 2021- 2022, unde elevii sunt încurajați să posteze ori de câte ori au nevoie de ajutor, iar profesorii Centrului Unirea îi vor sprijini în găsirea soluțiilor. De asemenea, avem grupuri WhatsApp cu sute de elevi.
Enunțul probei:
Mulți avem amintiri din perioada de pregătire pentru examenele de matematică. Și tu ai făcut meditații? Cum era?
Acum, elevii pot face meditații online, cu profesori calificați și selectați pentru competențele lor didactice. Cum ți-ar fi plăcut să decurgă meditațiile, dacă ar fi existat pe atunci Centrul Unirea? Cum îți imaginezi ședințele online cu profu’ care îți predă matematică “pe limba ta”, te ajută să te împrietenești cu materia și care face echipa cu ține în timpul pregătirii astfel încât să ai mai puține emoții la examene?
Dacă ești părinte, cum ai vrea să se desfășoare meditațiile copilului, astfel încât să-ți permită să-ți desfășori programul fără timp pierdut cu deplasările, știind că ședințele sunt înregistrate și le puteți urmări și ulterior?
Fie că alegi perspectiva de (potențial) elev, de părinte, prieten, să scrii despre propria experiență, a unui apropiat sau un articol informativ general pentru cititorii tăi, te invităm să prezinți într-un context creativ ce ai aflat despre Centrul Unirea și avantajele pe care le oferă meditațiile online la matematică, într-un cadru organizat și eficient, adaptat stilului actual de viață.
Vă mulțumim și abia așteptăm să vă citim articolele!
Cu prietenie,
Profii de mate online de la Centrul Unirea 🙂
Surse de informare recomandate:
- https://centrulunirea.ro/
- https://centrulunirea.ro/meditatii-matematica/
- https://www.facebook.com/CentrulUnirea
- https://www.tiktok.com/@cristiandemian.ro
- grupuri de suport gratuit pentru elevii care se pregatesc pentru evaluarea nationala sau bacalaureat:
- https://cristiandemian.ro/
Cerințe tehnice:
- Includeți în text următoarele cuvinte-cheie: meditatii matematica, meditatii matematica online, Centrul Unirea, meditatii matematica bacalaureat, pregatire bac. Sunt permise formele articulate, variațiunile singular-plural, elementele de legătură.
- Includeți în articol două dintre urmatoarele linkuri, la alegere, plasate pe ancorele potrivite, alese dintre cuvintele de mai sus:
- Fotografiile sunt opționale. Sunt permise imagini din arhiva personală și/sau din alte surse, colaje, editări, alte materiale grafice.
- Număr minim: 500 de cuvinte. Fără limită maximă.
Criterii și barem de jurizare:
- 10 puncte din oficiu;
- Respectarea temei, documentare – 25 puncte;
- Creativitatea și originalitatea – 25 puncte;
- Corectitudinea gramaticală, coerența, fluența textului – 15 puncte;
- Respectarea cerințelor tehnice (cuvinte-cheie, linkuri, număr minim de cuvinte) – 25 puncte.
Juriu: Cristi Demian, fondator și director general al Centrului Educațional Unirea
Termen limita: vineri, 18 martie 2022, inclusiv (până la ora 23:59)
Termen de jurizare: 25 martie 2022
Premii:
- Premiul I: 1000 lei
- Premiul II: 500 lei
- Premiul III: 250 lei
UPDATE: În urma jurizării, premiile mai sus menționate le revin următoarelor concurente:
- Ana Margareta Cloșcă – Meditațiile la matematică: trecut versus prezent – 99 puncte
- Ana Maria Haller – Meditații matematică la Centrul Unirea – 98 puncte
- Lilia Toma – Pentru liniște în casă și succes la bacalaureat – meditații online la matematică – 97 puncte
Pentru a participa la această probă, vă rugăm:
1. Să redactați un articol pe tema enunțată mai sus și să-l publicați pe blogul cu care v-ați înscris în competiție. Înainte de a publica articolul pentru această probă, este necesar să fiți înscriși și acceptați drept participanți în competiție. Înscrierile continuă și pe durata SuperBlog, vă puteți alătura oricând. Atenție însă! Dacă doriți să participați la o probă al cărei termen-limită a expirat deja, se vor aplica penalizări pentru întârziere (detalii, în regulament);
2. Să menționați în articol că acesta a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022 (de exemplu, la finalul textului);
3. Să vă logați la contul personal din platforma de jurizare SuperBlog cu datele de acces stabilite la înscriere și să introduceți link-ul către articolul de pe blogul participant și textul articolului (copy-paste), la proba corespunzătoare. După înregistrarea articolelor în platformă, conținutul acestora nu poate fi modificat (exceptând corecturile de ortografie și/sau punctuație, care sunt permise). Încălcarea acestei reguli și/sau cazurile dovedite de plagiat atrag sancțiuni care pot duce până la eliminarea din competiție.
Pentru a ne fi tuturor mai ușor să urmărim informațiile legate de competiție, vă rugăm să comentați numai la subiect. Dacă aveți întrebări generale legate de SuperBlog, fără legătură cu această probă, vă rugăm să verificați pagina Întrebări și răspunsuri sau să ne contactați. Vă mulțumim!
UPDATE: Articolele înregistrate în platforma SuperBlog la această probă (în ordinea înscrierii):
Lasă un răspuns